Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
opałek Terminator / wyrabia obręb górny

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 22:24 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
śróba Terminator / wyrabia obręb górny

|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 07:59 Temat postu: |
|
|
świetny wątek. postaram się też coś wykopać i wkrótce tu umieścić. _________________ Marcin Makaś - PRACOWNIE KARKONOSKIE
http://pracowniekarkonoskie.bloog.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
kesawk Mistrz

|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 08:39 Temat postu: |
|
|
Cieszę się, że zamieściłeś ten temat. Myślę, że wzbudzi zainteresowanie, zwłaszcza wielbicieli tego nurtu muzycznego. Też kiedyś myślałem o utworzeniu takiego tematu. Powodzenia  _________________ Mieszkam wszędzie, ale najczęściej w Malborku :)Zdzisław Kwasek
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
opałek Terminator / wyrabia obręb górny

|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 16:22 Temat postu: |
|
|
śróba napisał: | świetny wątek. postaram się też coś wykopać i wkrótce tu umieścić. |
Szukajcie a znajdziecie stoi w Piśmie . Zachęcam przeto do przeczesywania zasobów internetu, acz nie tylko i dzielenia się pozyskaną wiedzą.
kesawk napisał: | Cieszę się, że zamieściłeś ten temat. Myślę, że wzbudzi zainteresowanie, zwłaszcza wielbicieli tego nurtu muzycznego. |
Ja etap słuchania heavy metalu mam już za sobą. Po festiwalu w Szczepanowie skojarzyłem rzeczy i ku uciesze przypomniał mi się ten utwór.
Dla części forumowej społeczności będzie to pewnikiem ciekawostka ciężka do strawienia, ale nuż kogoś natchnie do własnej twórczości z motywem tu przewodnim, tj Wicker Manem i przy następnym festiwalowym spotkaniu nas ktoś mile zaskoczy.
Ostatnio zmieniony przez opałek dnia Sob Maj 15, 2010 08:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
kesawk Mistrz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
śróba Terminator / wyrabia obręb górny

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kesawk Mistrz

|
Wysłany: Czw Mar 03, 2011 20:56 Temat postu: |
|
|
Tegoroczny "Wickerman" odbędzie się w Zbąszyniu. 20 -24 czerwca odbędzie się plener. Więcej informacji podam po uzgodnieniu szczegółów. /Prawdopodobnie na Jana Kupały/ Oczekuję na chętnych do wzięcia udziału. Impreza ma być zakrojona na dużą skalę i ma stanowić promocję miasta. Dla uczestników wyżywienie , mieszkanie i transport z umówionego miejsca. Zgłoszenia chętnych na forum. na tel. 503143037 lub zkwasek@gmail.com _________________ Mieszkam wszędzie, ale najczęściej w Malborku :)Zdzisław Kwasek
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
wikliniarz15 Podglądacz / zamiata pracownię

|
Wysłany: Pią Lis 13, 2015 15:22 Temat postu: |
|
|
Ogólnie to słucham Ironów i zawsze słuchając tego utworu przypominał mi się teledysk, w którym to na końcu właśnie płonie wickerman.
Jednak nigdy go nie kojarzyłem z wikliną, a tym bardziej z takim rytuałem: https://pl.wikipedia.org/wiki/Wickerman _________________ Blog o wiklinie: http://wyrobyzwikliny.net.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lis 13, 2015 15:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |