Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Staś Podglądacz / zamiata pracownię

|
Wysłany: Nie Mar 20, 2016 19:18 Temat postu: Przedstawiamy się |
|
|
Witam.
Chociaż już nie jestem młodzieniaszkiem, pochodzę z Mazowsza od paru miesięcy zacząłem swoją przygodę z wikliną, w czerwcu zdaję egzamin - mam nadzieję, że się uda.
Pozdrawiam wszystkich wikliniarzy.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2016 19:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pleciuga Terminator / wyrabia obręb górny

|
Wysłany: Pon Mar 21, 2016 21:23 Temat postu: |
|
|
Jak to polubiłeś i sprawia przyjemność sprawia Ci wyplatanie to dasz sobie radę.
Walcz! _________________ wikliniusz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wroceka94 Podglądacz / zamiata pracownię

|
Wysłany: Czw Maj 25, 2017 08:54 Temat postu: |
|
|
Ja jestem Patryk i jestem tu nowy. Jakiś czas temu oglądałem program w telewizji i w sumie spodobało mi się to. Póki co przeglądam to forum aby dowiedzieć się nowych rzeczy. Być może w przyszłości zacznę coś wyrabiać _________________ Planujesz ocieplanie domu w tym roku? zobacz ofertę styropianów i wybierz najlepszą dla siebie ofertę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kesawk Mistrz

|
Wysłany: Pon Maj 29, 2017 15:33 Temat postu: Re: Przedstawiamy się |
|
|
Staś napisał: | Witam.
Chociaż już nie jestem młodzieniaszkiem, pochodzę z Mazowsza od paru miesięcy zacząłem swoją przygodę z wikliną, w czerwcu zdaję egzamin - mam nadzieję, że się uda.
Pozdrawiam wszystkich wikliniarzy.  |
Stasiu, życzę Ci powodzenia _________________ Mieszkam wszędzie, ale najczęściej w Malborku :)Zdzisław Kwasek
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kesawk Mistrz

|
Wysłany: Pon Maj 29, 2017 15:34 Temat postu: |
|
|
Wroceka94 napisał: | Ja jestem Patryk i jestem tu nowy. Jakiś czas temu oglądałem program w telewizji i w sumie spodobało mi się to. Póki co przeglądam to forum aby dowiedzieć się nowych rzeczy. Być może w przyszłości zacznę coś wyrabiać | fajnie, że do nas zaglądnąłeś. _________________ Mieszkam wszędzie, ale najczęściej w Malborku :)Zdzisław Kwasek
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pompa654 Podglądacz / zamiata pracownię

|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2017 10:34 Temat postu: |
|
|
Witam jestem Paweł ostatnio byłem na wsi i pewien Pan pokazał mi jak robi się koszyki bardzo mnie to zaciekawiło i postanowiłem poszukać więcej informacji o tym i tak tutaj trafiłem _________________ zdjęcia ślubne bielsko |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2017 10:34 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |